Εταιρικό προφίλ

H εταιρία Divaplast ασχολείται με μεράκι και συνέπεια στο χώρο του οικιακού και επαγγελματικού εξοπλισμού εδώ και 33 χρόνια !

Από το 1977, χρονιά ίδρυσης της εταιρείας, με πρωταρχικό μέλημα το σεβασμό απέναντι στον πελάτη, δόθηκε ιδιαίτερη σημασία και βαρύτητα στην άριστη ποιότητα , την άμεση εξυπηρέτηση καθώς και τις ανταγωνιστικές μας τιμές.

Από τότε έως σήμερα, με εφόδια την πολυετή εμπειρία, την άριστη συνεργασία με το εργατικό και διοικητικό δυναμικό και την άψογη σχέση με τους πελάτες, η εταιρεία συνεχίζει την ανοδική πορεία της, με άρτιο το αίσθημα ευθύνης και με πολλούς υποσχόμενους στόχους!

To 2010 η Divaplast λανσάρει για πρώτη φορά στην ελληνική αγορά το προϊόν Diva system.Το Diva system είναι ένα μοναδικό προϊόν το οποίο κατασκευάζεται στην Ελλάδα από ανθεκτικά υλικά για στιβαρότητα και αντοχή σε οποιεσδήποτε συνθήκες. Το εξωτερικό περίβλημα είναι φτιαγμένο από pvc ενώ οι οριζόντιες μπάρες είναι ενισχυμένες εσωτερικά από τσέρκι γαλβανιζέ. Στο Diva system μπορείτε να στηρίξετε προστατευτικό δίχτυ, δίχτυ σκίασης και καλαμωτή.

Το Diva system είναι μοναδικό πατενταρισμένο προϊόν και θα το βρείτε μόνο σε επιλεγμένα καταστήματα ειδών οικιακού εξοπλισμού που συνεργάζονται με την Divaplast.

Recommended resolution 1024 X 768 - copyright © 2010 - All rights reserved - Website design by Cosmart -